Geplaatst op 5 mei 2017

Kunnen we echt niets doen?

Met een blik vol verbazing en met tranen in zijn ogen, kijkt hij mij aan. Vader van een zoon, net … Lees verder Kunnen we echt niets doen?
Geplaatst op 5 januari 2016

Appeltaart bakken of kopen?

Ga ik de appeltaart zelf bakken, zoek ik een recept, koop ik de benodigdheden, meng ik het in de juiste … Lees verder Appeltaart bakken of kopen?
Geplaatst op 10 november 2015

Sex, Lies and Online Affaires

Sex, Lies and Online affaires! In het programma Sex, Lies and Online Affaires bij TLC werd duidelijk gemaakt hoe gemakkelijk … Lees verder Sex, Lies and Online Affaires
Geplaatst op 14 september 2015

Leve de smartphone!

Iedere keer als ik dat hoor “Leve de smartphone” dan ervaar ik een negatieve ondertoon. Bij navraag klopt dat ook. … Lees verder Leve de smartphone!
Geplaatst op 2 juli 2015

Gamen is meer dan alleen maar een spelletje!

Met gamen wordt digitaal spellen spelen bedoeld. Dat kan op een spelcomputer, computer, offline, online, alleen of in een groep. … Lees verder Gamen is meer dan alleen maar een spelletje!
Geplaatst op 11 mei 2015

Seks koppelen aan negatieve emoties.

In de trein naar Amsterdam kwam een jonge vrouw tegen over mij zitten. Ik schatte haar rond de 28 jaar … Lees verder Seks koppelen aan negatieve emoties.
Geplaatst op 19 april 2015

Vijf tips voor ouders over social-media

Hoe begeleid je kinderen bij social media gebruik. Verdiep je in hoe social media werken. Maak zelf een account aan, dan is … Lees verder Vijf tips voor ouders over social-media
Geplaatst op 19 april 2015

Hoe Socia(a)l ben jij eigenlijk?

Ze zijn ongekend populair: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Youtube. Internettoepassingen waarmee we tekstberichten, foto’s en fimpjes met elkaar kunnen delen. … Lees verder Hoe Socia(a)l ben jij eigenlijk?
Geplaatst op 27 maart 2015

Stoppen met je verslaving kan anders!

Kortgeleden kreeg ik de kop van een artikel uit de Metro  te zien met de titel : “Jongen (19) hakt … Lees verder Stoppen met je verslaving kan anders!
Geplaatst op 13 januari 2015

Gameverslaving is bespreekbaar

Eindelijk erkenning voor de nieuwe verslaving. In de afgelopen jaren is er veel onderzoek naar en groeiende begeleiding geweest van … Lees verder Gameverslaving is bespreekbaar
Geplaatst op 13 januari 2015

Wat is de prijs van een seksverslaving

Pas geleden was ik op een verjaardag en daar vroeg Peter aan mij waar ik zoal mee bezig was. Ik … Lees verder Wat is de prijs van een seksverslaving
Geplaatst op 12 januari 2015

Internet, vriend en vijand!

Nederland heeft de meeste internet aansluitingen per hoofd van de bevolking.  Deze kop stond kortgeleden boven een artikel in de … Lees verder Internet, vriend en vijand!